Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dva mrtví na každé tři zachráněné

Na tři zachráněné životy připadají dvě úmrtí na vakcínu. To je závěr studie profesora Walacha z Poznaňské univerzity, doktora Klementa z nemocnice Schweinwfurt a datového vědce Aukemy.

Studie zmíněná v perexu tohoto článku byla zveřejněná v prestižním švýcarském časopise Vaccines dne 24. června 2021. Studie vycházela ze dvou hlavních zdrojů dat:

  1. databáze nežádoucích vedlejších účinků Evropské lékové agentury a Holandského národního registru (Adverse Drug Reactions (ADR) database of the European Medicines Agency and of the Dutch National Register (lareb.nl) - dále jako LAREB)
  2. Izraelská studie zkoumající zhruba 1 milion subjektů

Výsledek studie byl zdrcující pro vakcíny založené na dosud nikdy takto masově nepoužité mRNA technologii: na každé tři zachráněné životy připadají dva zmařené jako negativní vedlejší účinek této vakcíny.

Zdroj: https://www.mdpi.com/2076-393X/9/7/693/htm

Studii ihned napadli propagátoři vakcinace a donutili časopis tuto studii stáhnout. To se stalo 2. července 2021.

Studie prošla před svou publikací recenzním řízením. Přesto byla následně stažena s tímto vysvětlením:

Autoři prezentovali data jako kauzálně související s nežádoucími účinky. To je nepřesné. V Nizozemsku jsou zdravotničtí pracovníci a pacienti vyzváni, aby hlásili podezření na nežádoucí účinky, které mohou souviset s očkováním. Pro tento typ hlášení není příčinná souvislost mezi událostí a vakcínou nutná, proto hlášenou událost, která nastala po očkování, nelze nutně přičíst očkování. Hlášení o úmrtí po očkování tedy neznamená, že se jedná o událost související s očkováním.

Jedním z těch, kteří studii napadali nejhlasitěji, je Prof. Puijenbroek, který argumentuje, že data v LAREB jsou souborem spontánních hlášení a nelze je považovat za spolehlivá.

Ten samý člověk ovšem pro server Regulatory Science napsal, že data v LAREB jsou ze 60% přímo od zdravotnického personálu a 40% od distributorů léčiv, kteří jsou povinni tyto vedlejší účinky hlásit. Dále prohlásil, že tato data jsou následně posouzena a vyhodnocena odborníky a slouží jako podklad pro autority při posuzování bezpečnosti léků.

Zdroj: https://www.regulatoryscience.nl/editions/2021/12/prof.-dr.-eugene-van-puijenbroek-on-the-nature-of-signals

Kde je tedy pravda, ptají se oprávněně autoři výše zmíněné studie? Nikdo při stažení nenapadl jejich analýzu a způsob vyhodnocení dat, tato byla bezchybná.

Dále autoři celkem správně argumentují, že tato data jsou jediná, se kterými lze dnes pracovat. Kde jinde hledat data, než v podobných registrech? Ostatně pokud jsou tato data podle doktora Puijenbroeka dobrá pro státní orgány, proč by neměla být dobrá pro vědce?

Velmi trefně se také autoři ohradili, že data v jimi použitých databázích možná nejsou 100% přesná, ale data o úmrtí na COVID jsou 100% nepřesná, neboť je zde velký tlak reportovat každého, kdo zemřel s covidem jako obět této nemoci, přestože skutečná příčina úmrtí nemusela být zjištěna.

Toto ovšem není jediná studie, která si všímá nežádoucích vedlejších účinků. Doktorka Jessica Rose si ve své studii všímá, že v americkém systému VAERS došlo k masivnímu nárůstu hlášení nežádoucích vedlejších účinků v době vakcinace proti COVID-19. Tento systém sbírá hlášení od roku 1990 a jak jsou postupně na trh uváděny vakcíny, postupně stoupá počet hlášení. Pokud by vakcína proti COVID nevybočila z normálu, měl by být počet hlášení v dubnu 2021 někde kolem 62.000. Místo toho ovšem dosáhl rekordních 146.000 hlášení. 

Ve své studii se také zabývá tím, zda lze úmrtí hlášená v souvislosti s vakcínou přičítat právě vakcíně. Přistoupíme-li na myšlenku, že vakcína nemá žádný vliv na počet úmrtí vakcinovaných lidí, pak by distribuce úmrtí na pomyslné časové linii měla být vyvážená. Tento jev ovšem nepozoruje. Místo toho dochází k podezřele vysokému počtu úmrtí krátce po aplikaci vakcíny a pak křivka strmě klesá. Dá se s jistou dávkou černého humoru říci, že pokud jste nezemřeli do dvou dnů po vakcinaci, pravděpodobně jste ji přežili.

Zdroj: https://vaccineimpact.com/2021/study-analysis-of-vaers-shows-the-covid-shots-are-likely-cause-of-deaths-spontaneous-abortions-cardiovascular-neurological-and-immunological-adverse-events/

Steve Kirsch, výkonný ředitel společnosti COVID-19 Early Treatment Fund si ve své studii všímá, že počet úmrtí v souvislosti s vakcinací proti COVID-19 dosáhl mimořádně vysokých čísel krátce po aplikaci vakcíny. Zatímco ve všech předchozích letech se reportovaná úmrtí v americkém systému VAERS počítala maximálně v řádu stovek (obvykle pod 500 hlášení za rok), v roce 2021 (konkrétně ke 4 červnu) dosáhl počet hlášených úmrtí v souvislosti s vakcínou na více než 5880. To je více než deseti násobek předchozích let.

Současně si ve své studii všímá, že téměř 20 tisíc lidí muselo být hospitalizováno a více než 43 tisíc potřebovalo urgentní péči. Celkově bylo ke 4 červnu dle jeho studie hlášeno přes 329 tisíc nežádoucích vedlejších účinků.

Zdroj: https://trialsitenews.com/are-the-covid-19-vaccines-safe-and-effective/

V Dark Horse Podcast byl zveřejněn více než tří hodinový rozhovor s doktorem Robertem Malonem, vynálezcem mRNA technologie. V tomto podcastu Dr. Malone diskutuje několik znepokojivých zjištění, mezi nimiž jsou například japonská studie, která popisuje nečekanou a nezamýšlenou distribuci nanolipidů (nosičů mRNA ve vakcínách) do těch částí těla, kam by se správně neměla vůbec dostat - především do  jater, sleziny, vaječníků, kostní dřeně, krevní plazmy a do dalších životně důležitých orgánů. Tato studie byla vypracována v Japonsku a byla zveřejněna až na žádost v rámci zákona o svobodném přístupu k informacím. V jejím označení bylo napsáno "Pfizer - tajné".

Doktor Malone se dále v rozhovoru věnuje nebezpečí, jakým je volně se vyskytující spike protein v lidském těle. Dle jeho názoru je masová vakcinace lidí touto nevyzkoušenou vakcínou velmi nebezpečným experimentem.

Zdroj: https://rumble.com/viq081-bret-weinstein-robert-malone-and-steve-kirsch-full-3-hour-video-61021.html

Doktor Malone vyjádřil své znepokojení i ve svém televizním vystoupení na stanici FOX News:

https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/yes-concerns-government-not-transparent-risks-mrna-vaccine-inventor-speaks-vaccine-concerns-young-people-video/

Pikantní je, že po zveřejnění výše zmíněného tří hodinového podcastu bylo video smazáno z Youtube a z Wikipedie zmizela informace,, že je Dr. Robert Malone človekem, který stojí za vynálezem mRNA vakcíny.

Zdroj: https://johnbwellsnews.com/stricken-from-wikipedia-dr-malones-concern-of-the-mrna-vaccine-he-invented-gets-his-name-removed-from-the-leftist-disinformation-site-video/

Podobně byli v minulosti z Wikipedie odstraněni i další "nepohodlní" vědci, např. ti, kteří rozporovali vliv člověka na klimatické změny.

Zdroj: https://electroverse.net/wikipedia-deletes/

Ostatně sám zakladatel Wikipedie Larry Sanger se vyjádřil, že Wikipedii by lidé neměli věřit, neboť ji již dávno ovládli levicoví aktivisté, kteří cenzurují jim nepohodlné informace.

Zdroj: https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/nobody-trust-wikipedia-co-founder-wikipedia-larry-sanger/

Cenzura obecně je asi nejvíce alarmujícím jevem provázejícím dění předchozích několika měsíců. Ano, mrtví a nemocní jsou jistě tragickým důsledkem šíření nemoci, ale svoboda slova je nástrojem, jak s touto nemocí bojovat. Pokud umlčíme vědce, kteří nejsou na výplatní pásce těch, kterým vyhovuje masová vakcinace, kdo bude vyvažovat veřejný diskurz ve prospěch těch, kteří by rádi viděli alternativní řešení?

Zastánci alternativní léčby Ivermektinem, Isoprinosinem či jinými léky se studijí, prokazujícíh jejich účinnost, asi nikdy nedočkají. Jedním z důvodů může být například to, že tyto léky jsou na trhu již dlouho a nejsou chráněné patenty. Může je tedy levně vyrábět každý.

Neexistence alternativních léčebných postupů je také nutnou podmínkou pro udělení nouzového schválení pro vakcíny. Kdyby na trhu byly schváleny léčebné postupy pomocí Ivermektinu či jiných léků, vakcíny by nikdy nedostaly nouzové schválení. I proto bylo nutné zakázat lékařům plošně léčbu těmito léky.

Ve světle výše uvedeného je tlak na povolení vakcinace dětí, tlak na povinnost dospělých nechat se vakcinovat, či tlak na omezení práv těch, kteří vakcínu odmítají, přinejmenším velmi znepokojivý.

Autor: František Soumar | pátek 23.7.2021 19:57 | karma článku: 34,45 | přečteno: 1598x
  • Další články autora

František Soumar

Komunista nebo kovidista, postavit se jim je povinnost.

Co mají bolševici a kovidisti společné? Pravda je až na posledním místě a účel světí prostředky. A musí se proti nim bojovat.

2.12.2021 v 9:40 | Karma: 12,37 | Přečteno: 228x | Diskuse| Společnost

František Soumar

Česká televize - nedbalost nebo úmysl?

Lhaní opomenutím. Tak se chová ČT když se nějaký fakt nehodí do krámu, nebo spíše do propagandy ohledně COVID 19.

12.11.2021 v 20:50 | Karma: 37,75 | Přečteno: 1484x | Diskuse| Společnost

František Soumar

Tak kdo je tady rasista?

Kvůli přílivu kvalifikovaných vysoce vzdělaných a prácechtivých Čechů zavedla Kanada vízovou povinnost pro občany ČR. Nebo to bylo jinak?

16.7.2009 v 8:00 | Karma: 14,99 | Přečteno: 1176x | Diskuse| Hyde park

František Soumar

Otevřený dopis Jiřímu Paroubkovi

Pane Paroubku, vy jste patologický lhář a manipulátor. Jste papalášský demagog, prohnaný podvodník a politický iluzionista.

4.7.2009 v 11:07 | Karma: 39,81 | Přečteno: 1891x | Diskuse| Politika

František Soumar

Nejhorší nadávka: odborář

Moje děti už mne překvapily lecjakým sprostým slovem. Existuje ale jedno, ke kterému musíte dospět, jeho sprostotu neuslyšíte, dokud nepoznáte jeho pravou podstatu. A proto klidně spím, protože vím, že tohle sprosté slovo moje děti poznají a pochopí až v dospělosti.

3.4.2009 v 7:50 | Karma: 36,17 | Přečteno: 2043x | Diskuse| Politika
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Lidovci navrhli zvýšit slevy na dani na děti, stát to má přes 8 miliard ročně

25. dubna 2024  11:36,  aktualizováno  21:15

Zvýšení slev na dani na děti navrhuje KDU-ČSL a hodlá to prosazovat v jednáních s koaličními...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  21:06

Většina členů amerického Nejvyššího soudu se ve čtvrtek zdála být skeptická k argumentu...

Zatkněte propalestinské levicové fašisty, vyzývá demokratický kongresman

25. dubna 2024  20:44

Demokratický kongresman Adam Smith označil propalestinské demonstranty za „levicové fašisty“ a...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1381x
Jsem pravicově smýšlející pracující člověk. Nejsem členem žádné politické strany.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám