Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
II

Článek byl stažen z důvodů závažných pochybnosti ohledně manipulace s daty.

https://www.mdpi.com/2076-393X/9/7/729/htm

0 0
možnosti
Foto

Jeste pro ty, co o alergiich nevite jak jsou zakerne, ja mam tri alergology kvuli anafylaxi a silne reakci na leky krome jednech antibiotik na zanet zubu ktere jsem stejne nepouzila jsem od r 2004 nemela jedinou tabletku ani injekci, ani u zubare tam hlavne ne ... a ta alergie se neprojevi hned ze si ji odsedite dvacet minut pdo dozorem na zidli ale muze prijit klidne az za 24 h, takova je to mrcha zakerna a pak se dovolate koho?:

0 0
možnosti
Foto

Zdravim, kdo z vas diskuteru byl ockovany, ja ne, anafylaxe na injekce, dvakrat, potreti uz do toho nejdu a vy?

0 0
možnosti
IB

I94v37o 37B77o71u58š85e

25. 7. 2021 11:39

Tak na vašem místě bych si přál, aby se nechali oočkovat všichni kolem mě.

0 0
možnosti
MS

Díval jsem se na čísla v v americkém systému VAERS. V únoru až dubnu vzrostly počty úmrtí s podezřením na účinek vakcíny nad 1000, předtím a potom rychle klesají. Lze to přičíst očkování nemocných seniorů bez dostatečného zvážení, zda jim vakcína v jejich zdravotním stavu pomůže k imunitě nebo do hrobu. Zkušenosti v našich domovech seniorů jsou podobné, nahlášených podezřelých úmrtí je téměř 100. Ale seniorů očkováním zachráněných bude řádově více vzhledem k tomu, kolik úmrtí na covid bylo v USA i u nás a srovnáním počtů úmrtí u neočkovaných a očkovaných.

0 0
možnosti
Foto

Ví autor, že to co tu zveřejňuje je žalovatelné?

Prostým použitím googlu se dá snadno ověřit, že zmiňovaní "vědci" neexistují... rozhodně ne na zmiňovaných institucích...

Stejně tak neexistuje recenzní řízení na takovou studii (to je totiž opravdu velice snadno dohledatelná informace)

Takže to shrneme. Šíření poplašné zprávy... sazba 2 roky...

5 2
možnosti
Foto

Víte, že plácáte hlouposti? Nebo neumíte používat Google. :-)

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, a Vy sám se počítáte mezi ty zemřelé nebo zachráněné? ;-D

3 1
možnosti
Foto

8-o A kdyby ti tři nebyli zachráněni, bylo by těch mrtvích pět. Asi;-)

2 1
možnosti
Foto

Ale vždyť všechny mrtvé u nás zachránil pan premiér, tedy přesně: tisíce!

2 0
možnosti
Foto

Domnívám se, že za všechnu bídu světa mohou progresivisté a levičáci.

0 0
možnosti
Foto

A pan Lněnička. ;-D

1 0
možnosti
VB

Stačí si na CDC.gov nebo u nizozemských úřadů zadat adverse effects vaccination, zájemce o data se tak dostane k přehledu nejrůznějších druhů očkování, kdy u části očkovaných došlo k vážným nežádoucím účinkům: po očkování nutný pobyt v nemocnici, invalidita, úmrtí. Běžně je tu také informace povinně uváděná samotnými výrobci vakcín: rizika, jež se projevila již v klinic. studiích, např. anafylaxe je v zásadě vždy rizikem (alergie na některou látku ve vakcíně). Nic v medicíně není bez rizika, ani u léčiv.

5 0
možnosti
VB

Redaktoři švýcar. čas. Zeitpunkt.ch letos na jaře s pomocí odborníků porovnali např. nežádoucí účinky všech druhů očkování v r. 2019 (před pandemií) a závažné nežádoucí účinky u vakcín proti covid-19 za letošní první dva měsíce, vč. využití dat americké CDC, němec. Institutu R. Kocha, švýcar. databáze aj. Vakcíny proti covid-19 (v přepočtu na aplikované dávky) mají násobně vyšší míru hlášených (a zčásti i prokázaných) nežádoucích účinků. Zčásti se poukazuje na to, že se nyní očkovali i velmi staří a zdravotně oslabení jedinci, avšak některé studie (např. Norsko, SRN, nakonec to zveřejnil i český SÚKL) připustily, že části těchto jedinců vakcíny mohou výrazně zhoršit jejich zdrav. stav a způsobit i úmrtí (oslabený jedinec vždy nevydrží některé reakce - např. prudkou změnu činnosti srdce či výše tlaku), takže ty slušně země poskytly lékařům pokyny pro individuál. zvažování ne/vhodnosti očkování u oslabenějších lidí. Odkazuji na svůj blog.

0 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1381x
Jsem pravicově smýšlející pracující člověk. Nejsem členem žádné politické strany.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy

Co právě poslouchám